18. tammikuuta 2011

Heip!

Long time no ABC, pääasiassa siks että oon ollu tosi laiska. Ja huono valo + koulupäivien jälkeen suhteellisen räjähtäny olemus ei oikein houkuttele ottamaan tänne mitään outfittikuvia.. :D Kaupungissa on kuitenki tullu pyörittyä, ja sen myötä tietyst shoppailtua vähän kaikkea. Munhan piti säästää, mut eiköhän kaikki tiedä miten siin aina käy..


Ihan viimeisimmät ostokset tässä. Kyl muutaki on tullu ostettua, mut en saa millään päähäni just nyt että mitä.. No, niitä sitte myöhemmin!


Tos neuleessa on tollaset tosi kivat kiristysnauhajutut selän puolella, josta kyl taitaa nyt näkyä vaan toi roikkuvaks jäävä osa.. Ooh well, en taas tajunnu mitä kuvailen, ennen ku kuvat on jo koneella ja kamera paikallaan.. Mut kuitenki, noi kiristysnauhakujat jatkuu ihan ylös asti, eli tää on tosi monipuolinen. Ja tollanen ihana ja kevyenkevyt ja mahtuu pienee tilaa esim. pakatessa. Veikkasin että tuleva kesäiltojen ykkösvaate! :D Tää oli seppälässä 10 € alennuksessa, alkuperäsestä hinnasta mulla ei oo mitää muistikuvaa.


Hame on aika perus, mutta tykästyin ton malliin ja noihin taskuihin ja niitteihin.. Lisäks multa on puuttunu kunnollinen, vähä paksumpi helposti yhisteltävä musta hame! Sattu vastaan ku oltii ruokakaupassa, eli tää on merkiltään Madonna ja ostospaikkana Prisma :D Tais maksaa kans sen 10€.




Ja mun nuottikoru tuli tänää postissa! Toi on aika iso, korkeudeltaan sellanen 8 cm. Harmittaa ehkä vähän että tilasin tän isomman, mutta kattoo nyt tuleeko tälle käyttöä. Jos ei, tilaan pienemmän ja etin tälle uuden omistajan. (: We'll see. Tää sulosuus on eBaystä, hintaa en muista mut alle vitosen tästä kuitenki maksoin.

Ostokset ei oo kuitenkaa juurikaan päätyny päälle, lukuunottamatta tota gollage/karvaliiviä, joka on samanlainen ku Missun oma aikasemmassa postauksessa. Mut syistä siihen lisää toisessa postauksessa, että riittää juttua myöhemminki. :D

- Henna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti