1. maaliskuuta 2011

Aaa, vihdoinki pääsin laiskuudestani yli ja päätin päivittää tän.
Kuten voiki huomata, tein kokonaa uuden ulkoasun tälle blogille (yes, everything is by moi.) ja henkilökohtasesti tykkään tästä enemmän ku aikasemmasta ulkoasusta. Mielipiteet toki voi jakautua kumpaakin suuntaan.
Ja tältähän toi header näytti viel paperilla. :D

Ja kuten noista kuvista huomaa värjäsin hiukseni viime viikon maanantaina! Se tarkotti tietenki sitä et lisäkkeet on nyt täysin turhat, mutta kyl nää hiukset lyhyinä pelaa. Tosin väri ei oikeen taho pysyä (lieneekö fakta, et ne on niin monesti blondattu) ja nyt jo väri tuntuu olevan enemmän vaaleen toffeen ruskee eikä karamelli.

Tääl tosiaan oli viime viikko hiihtolomaa ja päätettii pitää disney maratoni (ft. Henna, Minä, Aleksi ja Anni) Hennan mökkirakennuksessa joka niitten pihalla istuu. Oli tarkotuksena nähä kavereita viikonloppunaki, mut se jotenkin jäi järkkäämättä.

Henna vähän liho tossa hiihtolomalla.
Muuten olinki lähinnä kotona, ku kaikil tuntu olevan muuta tekemistä joka paikassa. Perjantaina näin Annii ja Lauantaina tosiaan Hennan kans piti mennä sinne leffaa, mut tultiiki toisiin aatoksiin ku lapset oli vallannu koko teatterin. Mentii Pasaatiin (kauppakeskus) lagamaa pariks tunniks ja lähettiin meille missä meiän PITI kuvata yhessä se videopostaus mut se jotenki... jäi. Kumpikaa meistä ei tunnu muistavan mitää mitä pitäis tehä. Hups?

No kuitenki. Mä onnistuin siivoomaan huoneeniki eilen ja tolla yhellä oli pokkaa ehottaa et siivoisin muunki kämpän. Joo anti olla. (Aka mä vihaan siivoomista.) Mut nyt huone kiiltää ja mikä voittais puhtaissa lakanoissa nukkumisen!

Eilen sain kans kuulla siitä, et meille on tullu myymäläauto. (Siis missä mä asun oli Siwa, mut meripäivien aikaan heinäkuussa se mystisesti oli syttyny palamaa ja siitä eteepäin lähin kauppa kaupungis.) Saa nähä jos uskaltais käyä kattomas millanen se on. Vanhus naureskeli sitä et oon niin nuori etten koskaa oo kuullukkaa moisista. Pyh.

Mä lupaan, että seuraavaa postauksee keksin jotain kivaa ja laitan enemmän kuvia! Sitä odotellessa. Voisin vaikka lupailla sitä videopostausta.

PS. Perjantaina ulkoon oli muuten tosi, TOSI nättii.